• Acc
 • Bus
 • Dat
 • Eco
 • Eco
 • Fin
 • HR
 • Inf
 • Law
 • Mar
 • Soc
 • Str
 • Sup

Calco

NL

Got the itch? Make the switch 

 

Yes! Je diploma is binnen! En nu…? Werken in het vakgebied waar je voor hebt gestudeerd? Wat als je eigenlijk meer geïnteresseerd bent in de IT of Finance? En nog helemaal niet uitgeleerd bent? Geen zorgen. We snappen je en helpen je graag verder in je carrière!

Een traineeship bij Calco

Bij Calco bieden we verschillende IT en Finance traineeships aan voor starters en switchers met een hbo- of wo studieachtergrond. Welke studie je hebt gevolgd maakt voor ons niet uit. Wij geloven namelijk dat iedereen talent heeft en dat elke kennis die je in je hebt, bij kan dragen aan jouw IT of Finance carrière. In twee jaar tijd word je opgeleid tot echte professional. En het mooie van alles is: hiervoor hoef je echt niet lang met je neus in de boeken te zitten. In twee maanden word je in ons interne opleidingscentrum in Amsterdam meegenomen in de grondbeginselen van de IT of Finance. Maar niet alleen hard skills komen aan de orde. Ook krijg je diverse vaardigheidslessen om jouw soft skills te ontwikkelen.
Omdat we jou in deze periode goed leren kennen, kunnen we samen de juiste match maken met een top 200 bedrijf van Nederland. Met jouw persoonlijke coach kijk je naar welke functie schikt, maar ook wat voor bedrijfscultuur goed bij jou past. Match made in heaven gemaakt? Dan is het tijd om te starten met jouw inzetperiode! Geen zorgen, jij behoudt je persoonlijke coach waarmee je altijd kunt sparren en jouw ontwikkeling mee kunt bespreken.

Waarom werken bij Calco?

Omdat wij jou de mooie kans bieden te switchen naar een carrière in de IT of Finance. En ja, dat is spannend. En daarom helpen we je en zorgen we dat je op een toffe plek terecht komt (hallo, top 200 bedrijven van Nederland!). Branches variëren enorm: we hebben opdrachtgevers in verzekeringen, zorg, FMCG, overheid, logistiek en nog veel meer! Rollen waarin je terecht kunt komen? Denk aan bij IT aan informatieanalist, applicatiebeheerder, tester, programmeur of bijvoorbeeld projectleider. Kies je voor Finance? Denk dan aan bijvoorbeeld financial data engineer, junior credit risk manager of financial performance analist. De opties zijn eindeloos!

Ook vraag je je misschien af hoe het zit met de arbeidsvoorwaarden. Nou, je krijgt een vast contract én je wordt betaald vanaf dag één. Ook ontvang je van ons een NS Businesscard die je ook privé mag gebruiken. Yes, zo kun jij die plek waar je in Nederland nog nooit bent geweest gratis bezoeken! Tot slot vinden wij het belangrijk dat je uitgedaagd blijft en ontwikkeling door kunt maken. Daarom kun jij, ook als je op inzet bent, diverse trainingen blijven volgen.

Over Calco

Hebben we je al enthousiast gemaakt? Bij Calco kun je een open cultuur verwachten met enthousiaste, ambitieuze collega’s. Calco daagt haar medewerkers uit om te groeien en met een leergierige blik naar de wereld te kijken. Als marktleider in het opleiden van IT trainees, weten we als geen ander wat kwaliteit is en hoe we de juiste match kunnen te maken.
We werken hard, ontwikkelen onszelf graag en er is altijd ruimte voor plezier! We vinden het immers belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt bij ons. Ook organiseren we toffe (online) events, sportactiviteiten en wekelijkse vrijmibo’s!

 

Quotes

“Wat Calco met name heel goed doet is dat ze niet alleen kijken naar wat hun opdrachtgevers zoeken in personeel, maar vooral bij welke functie en bedrijfscultuur jij goed tot je recht komt.”

“Het netwerk van Calco is heel groot, dus er zit sowieso een bedrijf bij dat bij jou past. Dat maakt solliciteren toch een stuk leuker.”

“De directie is ook erg betrokken en als je hier begint zul je een keer met ze gaan lunchen.”

“Calco is een uitstekende springplank voor de mensen die bereid zijn hard te werken en 2 jaar te investeren in hun carrière.”

 

Link website

Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op www.werkenbijcalco.nl! We kunnen niet wachten jou te ontmoeten!

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.