• Acc
  • Dat
  • Eco
  • Eco
  • Mar

CZ

NL

CZ is een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Samen met onze 2700 collega’s zorgen wij ervoor dat onze 3.7 miljoen verzekerden de beste zorg ontvangen. Onze klanten geven ons daarvoor een 8.1 en dat willen we graag zo houden. CZ zoekt Young Professionals die hieraan willen bijdragen en zich willen ontwikkelen. We bieden een omgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk en op persoonlijk vlak.

Wie bij CZ werkt, werkt aan zorg die verder gaat. Betrokken en daadkrachtig werken we aan kansen voor vernieuwing en verbetering van de zorg. Zo houden we de zorg betaalbaar, toegankelijk en van hoge kwaliteit. Met diezelfde mentaliteit helpen we verzekerden naar de beste begeleiding en de best passende zorg.
Qua complexiteit is CZ geen doorsnee-bedrijf. Zaken als privacy, security en compliance zijn hier net wat belangrijker dan op andere plekken. Bij CZ gaat het om grote getallen. Daarom is het belangrijk dat we financieel in control zijn. Zo kunnen we van iedere euro premie 97 cent besteden aan zorg.

Ben je net afgestudeerd aan de hogeschool of universiteit en wil je graag aan de slag als Young Professional in jouw vakgebied? Meld je dan aan voor ons Young Professional Programma of neem eens een kijkje bij onze reguliere vacatures!

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.