• Acc
  • Dat
  • Eco
  • Fin
  • Law
  • Soc
  • Str
  • Sup

DAF Trucks N.V.

nl

Trucks, daar draait het om bij DAF. In Eindhoven ontwikkelen, produceren en verkopen we onze middelgrote en zware bedrijfsvoertuigen (XF en CF modellen). Onze lichtere (LF) trucks worden bij Leyland Trucks in de UK geproduceerd. Naast de productiefaciliteiten in Eindhoven en Leyland, beschikken we ook over moderne productiefaciliteiten in Westerlo (België) en Ponta Grossa (Brazilië).

Elke dag zetten meer dan 10.000 collega’s zich in voor een perfect productprogramma en een groeiend marktaandeel. Het bieden van de beste service aan de klant staat daarbij centraal. Daarom bieden wij naast de ontwikkeling en productie van onze trucks, een breed scala diensten aan, zoals een 24/7 servicedienst, het verzorgen van financial lease oplossingen en leveren we een ruim assortiment aan onderdelen en accessoires.

DAF Trucks is een volledige dochteronderneming van PACCAR Inc., de grootste zelfstandige truckfabrikant in de Verenigde Staten. PACCAR omvat, naast DAF, de toonaangevende merken Peterbilt en Kenworth.

Ontdek jouw mogelijkheden
Werken bij DAF betekent werken in een internationale werkomgeving, waarbij je jezelf snel kunt ontwikkelen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er wordt voortdurend een beroep gedaan op jouw kennis, initiatieven en creativiteit. Onze gezamenlijke uitdaging: het kan altijd nóg beter. Het realiseren van een steeds hogere kwaliteit en efficiency, is een race zonder einde.

Stage of afstuderen bij DAF
Onze stage- en afstudeerplekken geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen tot young professional. Je kunt een actieve rol spelen in één van de vele projecten of meedraaien in de praktijk. Jaarlijks bieden wij ongeveer 150 stageplaatsen en afstudeeropdrachten aan.

 

Voor zowel stages, afstudeeropdrachten en startersposities zijn er mogelijkheden binnen een van onze vele vakgebieden, zoals: Marketing & Sales, Purchasing, Finance & Accounting, Quality, Engineering, After Sales, Logistics, IT, HR en Legal.

Wil jij werken in een no-nonsense werkomgeving met ambitie?
Kijk dan voor meer informatie op: www.daf.com/vacancies

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.