• Pre

De Kleine Consultant

NL

De Kleine Consultant is een non-profit strategie consultant gerund door studenten. De Kleine Consultant voegt waarde toe door enerzijds strategisch advies te verlenen daar waar het normaal financieel niet mogelijk is en anderzijds door studenten te ontwikkelen middels ervaring, inspiratie, een rijk netwerk en kennis.

“Wij maken Kleine Consultants en onze klanten groot door strategisch advies te bieden, daar waar het de meeste waarde toevoegt.”

Daarnaast worden wij getraind en gecoacht door de grote kantoren zoals McKinsey & Company, Bain & Company, Boston Consulting Group, Strategy&, Kearney en EY-Parthenon om MKB-bedrijven, start-ups en stichtingen te voorzien van strategisch advies.

De Kleine Consultants zijn allen ouderejaars, analytisch sterk, leergierig en hebben passie voor strategie. Alle studenten werken op vrijwillige basis. De Kleine Consultant is inmiddels uitgegroeid tot een grote organisatie en is verdeeld over de steden Amsterdam, Delft, Utrecht, Leiden, Middelburg, Rotterdam, Tilburg en zelfs London.

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.