• Bus
  • Dat
  • Eco
  • Eco
  • Fin
  • HBO
  • Sup

FIT Finance & Control

NL

Door onze persoonlijke aandacht te combineren met onze eigen expertise maken wij de juiste fit.

FIT Finance & Control

Wij zijn FIT. Wij richten ons op de bemiddeling van gedreven finance professionals op het gebied van Finance & Control. Wil jij je inzicht vergroten en je kennis verdiepen op een praktijkgerichte manier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken bij FIT betekent dat je vanuit een vast dienstverband wordt ingezet op diverse opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers met een tijdelijk karakter.

Je opdrachten combineer je met deelname aan ons opleidingsprogramma. Hierin wordt aandacht besteed aan het toepassen en verbreden van je vakinhoudelijke kennis en het vergroten van je persoonlijke effectiviteit. Met als doel jouw impact in je rol te vergroten en je ambities waar te maken. De opleiding bestaat uit 12 trainingsdagen, waarvan 3 dagdelen intervisie. De inhoudelijke trainingen zijn geaccrediteerd voor PE-punten. Naast ons opleidingstraject is het vinden van passende opdrachten essentieel voor het waarmaken van jouw ambities. We kijken continu kritisch naar de kennis die je al bezit, welke vaardigheden je al beheerst en wat er nog nodig is om jouw talent optimaal te benutten en jouw ambitie waar te maken. Dat kunnen wij als geen ander door onze jarenlange ervaring op het gebied van finance en arbeidsbemiddeling.

FIT dna

Naast FIT Finance en Control hebben we een ander label, FIT dna. FIT dna levert “digital natives in finance” die de financiële functie toekomstbestendig maken. Je combineert jouw passie voor finance met je digitale skills. Als digital native zie je de meerwaarde van IT en ben je gemotiveerd, enthousiast en leergierig. Ook vanuit FIT dna wordt je ingezet op tijdelijke opdrachten vanuit een vast dienstverband en neem je deel aan ons opleidingprogramma. Het programma komt in grote lijnen overeen met het programma van FIT Finance & Control, echter is hier meer ruimte voor het toepassen van technologische ontwikkelingen.

Wij kijken niet alleen naar je opleiding en ervaring, maar ook naar persoonlijkheid, drijfveren, talenten en vaardigheden. Met ons haal je het beste uit jezelf en ontwikkel je jezelf tot een volwaardig finance professional. Of je nou bij ons op kantoor in Breda of Rotterdam komt te werken of je gaat aan de slag als finance professional, digital native of werkstudent. Bij FIT ga je investeren in je eigen ontwikkeling.

Interesse of wil je meer weten over werken bij FIT? Neem een kijkje op onze website https://fitin.finance/ of neem contact op met Marloes via marloes@fitin.finance of 06 – 14 95 70 34.

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.