• Acc
  • Dat
  • Eco
  • Fin

FIT People

en

Over FIT People

FIT People (2013) is een jonge, snelgroeiende organisatie gevestigd in de Oude Haven van Rotterdam. Onze specialisatie ligt in het bemiddelen van Finance en IT professionals met een bedrijfskundige of bedrijfseconomische achtergrond. We zijn vertrouwd bij zowel onze opdrachtgevers als onze professionals. Een volwassen netwerk en een professioneel team met vele jaren ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling.

Onze dienstverlening is veelzijdig: zo kun je bij ons aan de slag gaan als Project Consultant óf kun je tijdens je studie relevante werkervaring opdoen als Werkstudent.

 

Activiteiten

Als bedrijf wil je altijd blijven groeien. Wij geloven dat interim professionals van grote waarde zijn in het behalen van succes van een onderneming. Welke organisatie wil nu niet beschikken over getalenteerde, enthousiaste en gedreven professionals? Professionals die snel schakelen, nieuwe inzichten binnenbrengen, die meedenken met de business en daarmee een toegevoegde waarde leveren aan een organisatie. Wij krijgen energie van het vinden van opdrachten die aansluiten bij de ambities van onze professionals bij opdrachtgevers die passen bij ons bedrijf.

Onze persoonlijke benadering, laagdrempeligheid en betrokkenheid bij zowel onze professionals als onze opdrachtgevers maken ons uniek en eigentijds. Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee om behoeften goed in kaart te brengen. Samen met de opdrachtgever kijken wij naar de beste oplossing voor de inzet van onze professionals. Interim, detachering met overname of werving en selectie. Wij zijn kleinschalig en flexibel, waarbij de kwaliteit van onze dienstverlening voorop staat.

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.