• Acc
  • Eco
  • Inf

Govers Accountants/Adviseurs

NL
  • Beemdstraat 25 | 5653 MA Eindhoven

Een kantoor als geen ander

Govers is een middelgroot kantoor met een breed pakket opdrachtgevers variërend van groot tot klein. Onze klanten zijn afkomstig uit de meest uiteenlopende branches en industrieën. Via ons UHY-samenwerkingsverband tussen 270 zelfstandige kantoren in 86 landen werken we voor veel internationaal opererende bedrijven.

Je voelt je thuis bij Govers

Met onze persoonlijke financiële dienstverlening helpen wij al meer dan 90 jaar succesvolle bedrijven en organisaties uit de brainport regio te groeien. Vanuit oprechte aandacht en gedegen kennis komen we samen tot de beste totaalaanpak voor financiële vraagstukken.

We streven altijd naar een langetermijnrelatie. Met onze klanten, zodat we de mens achter de ondernemer écht leren kennen. En met onze eigen mensen, zodat zij zich bij ons thuis voelen. Hierdoor zijn wij in staat de ondernemer optimaal te ontzorgen.

Ontwikkel je eigen pallet bij Govers

Bij Govers hoef je niet binnen de lijntjes te kleuren. Jij bent immers zelf verantwoordelijk voor jouw loopbaan. Daarom krijg je van ons ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wat overigens niet wil zeggen dat je het allemaal zelf hoeft te doen.

Sterker nog; vanaf dag één krijg je van ons begeleiding en opleiding. Zo mengen we onze krachten met die van jou tot een evenwichtig palet. Jij geeft kleur aan Govers, en wij geven kleur aan jouw carrière.

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.