• Dat
  • Eco
  • Eco
  • Fin

Handelsbanken

nl

Handelsbanken

 

Wie zijn wij?
Handelsbanken is een beursgenoteerde, internationaal opererende Zweedse bank met meer dan 12.000 medewerkers in Zweden, Groot-Brittannië, Denemarken, Noorwegen, Finland en Nederland.

In Nederland bestaan we sinds 2002 en werken we inmiddels met 29 kantoren en meer dan 350 medewerkers aan de opbouw van onze organisatie in Nederland. We zijn een persoonlijke relatiebank bank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. We zijn goed in hypotheken, vastgoedfinancieringen en vermogensbeheer. Dankzij onze persoonlijke service kunnen we maatwerk leveren en een hoge klanttevredenheid realiseren. In alles wat we doen staat de klant op nummer 1.

Wat maakt Handelsbanken anders?
Handelsbanken is een decentraal georganiseerde organisatie. Dat betekent dat onze kantoren lokaal, dicht bij de klant, de meeste beslissingen zelf kunnen nemen, waarbij het hoofdkantoor ze ondersteunt. In onze dienstverlening staan klanttevredenheid, de langetermijnrelatie met klanten en direct persoonlijk contact voorop.

Iedereen bij Handelsbanken krijgt de verantwoordelijkheid en het vertrouwen om zelf beslissingen te nemen. We kennen geen targets en geen bonussen, maar werken samen om de organisatie verder te ontwikkelen en nog meer tevreden klanten te bedienen. Dit in combinatie met haar Zweedse karakter maakt Handelsbanken een unieke organisatie in de Nederlandse bancaire sector.

Hoe is het om bij ons te werken?
In Nederland zijn we een bank in opbouw en ontwikkeling. Daarom draait werken bij Handelsbanken om initiatief nemen, denken in oplossingen en samenwerken. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en hebt de ruimte om het verschil te maken. Heb je een goed idee? Doet het! Organiseer het! Je werkt nauw samen met collega’s van allerlei afdelingen, waardoor je uit eerste hand een goed beeld krijgt van het bankwezen. Door het vertrouwen dat je krijgt en geeft, heb jij een positieve impact op onze groeiende organisatie, waarin jij met je collega’s het verschil maakt!

 

Interesse om je carrière in de financiële dienstverlening te starten bij een kleine bank die dingen anders doet? We zijn benieuwd naar jouw verhaal! We kijken samen welke positie past bij jouw achtergrond en ambities. Klik hier voor meer info en hoe je kunt solliciteren.

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.