Hilti

NL

Bij Hilti werkt een uniek slag mensen. Het zijn teamspelers én uitblinkers. Ze zijn super klantgericht én durven gerust ‘nee’ te zeggen als dat beter is voor diezelfde klant. Bij Hilti kun je als werknemer groeien, zo blijft je werk afwisselend en je carrière dynamisch. Niet voor niets werken veel mensen al twintig of zelf dertig jaar bij ons. En dat stellen wij weer enorm op prijs.
Wat Hilti zo’n unieke werkgever maakt, is onze ‘high performing’ cultuur waarbij we tegelijkertijd zelf ook goed zorgen voor onze mensen.
Deze manier van werken steunt op persoonlijke prestaties, teamwork en ondersteuning. Wij dagen uit en zoeken mensen die durven. Tegelijkertijd kunnen onze mensen altijd bij ons terecht. Mocht het op een gegeven moment een keer niet lukken, dan kijken we samen wat we daaraan kunnen doen.
We willen graag van onze mensen weten wat zíj willen, dus ook van jou. Wij bieden je dan alle kansen om te werken waar je maar wilt. In het buitenland, in verschillende functies en in verschillende markten. Een geweldige manier om je carrière op maat in te vullen.

Bij Hilti zijn we nooit bang geweest om ‘anders’ te zijn. Dat bracht ons succes: dankzij onze innovaties kunnen onze klanten sneller en veiliger bouwen, met meer durf.
We doorbreken gewoontes en zoeken mensen die dat ook durven. We verwachten van jou dat je vragen stelt bij de manier waarop dingen lopen. Dat je nieuwe ideeën aandraagt en durft af te wijken van de norm.
Daarom is ons management, van laag tot hoog, altijd zo aanspreekbaar; ze staan open voor jouw input. Want alleen op een werkplek waar jij de passie en energie om dingen te veranderen kan delen, lukt het ons samen om met maximale inzet iedere klus te klaren.
Eén ding is daarbij belangrijk om te onthouden: je hoeft het nooit alleen te doen. Je bent altijd in uitstekend gezelschap. Van mensen met verschillende achtergronden die zelf net zo gedreven zijn als jij om het verschil te maken voor onze klanten. Dag in dag uit.

Wij kunnen alleen succes hebben als jij dat hebt. Daarom investeren we in jouw opleiding en geven we je alle aandacht die nodig is om carrière te maken. Regelmatige one-on-one coaching maakt daar deel van uit. Daar gaat tijd in zitten, maar volgens ons is die investering essentieel. Niet alleen om succes te boeken, maar ook zodat we meteen zien wat je hebt bereikt.
Laat ons zien wat je kunt en zodra je daar klaar voor bent, krijg je van ons alle kansen om je leidinggevende capaciteiten te laten zien. Dat we 80% van onze managementfuncties invullen met interne kandidaten zegt genoeg.
Uniek aan onze werkwijze is een grondig evaluatieproces dat compleet anders is dan in andere sectoren. Bij ons wordt iedereen jaarlijks gescreend aan de hand van een soort carrièretraject. Zo kunnen we doorlopend het juiste talent koppelen aan de kans die zich voordoet. Mensen kunnen zich verder ontwikkelen in hun huidige functie of ze kunnen overstappen naar nieuwe, meer uitdagende functies of gebieden. Zo vinden we snel de ‘right fit’ en zorgen we voor de verdere ontwikkeling van onze teams op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
In geen enkel ander internationaal bedrijf kun je zo gemakkelijk overstappen van bijvoorbeeld sales naar HR. Of van engineering in Duitsland naar finance in Dubai. Het maakt niet uit wat voor carrière jij voor ogen hebt. Met genoeg inzet en resultaat kom je er en zullen wij je steunen.

Onze high-performing werkplek is ook een plek vol positivisme en steun. Zoals de oprichter van ons bedrijf het ooit verwoordde:
“Ik vind het mijn taak om een werksfeer te creëren waarin iedereen de wil ontwikkelt om te slagen en zich in te zetten. Zonder zijn of haar plezier in het werk te verliezen. Volgens mij is dit de allerbelangrijkste taak van het management en de ethische verantwoordelijkheid van een ondernemer.”

Waar in de wereld we ook werken, we bouwen altijd aan een betere toekomst. Daarom richten we ons op merkbare, duurzame verbeteringen in onze lokale leef- en werkomstandigheden. We doen dit door mensen te helpen zichzelf te helpen.
Het is de instelling die onze oprichter Martin Hilti zelf ook heeft. Voor hem is maatschappelijke verantwoordelijkheid geen slogan of verplichting, maar simpelweg logisch.

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.