• Eco
  • Str
  • Sup

Lidl

NL

Lidl is de nummer drie supermarkt van Nederland met meer dan 400 filialen. Wereldwijd zijn wij de nummer 4 supermarkt, actief in 30 landen in Europa en de VS. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan.

Ons geheim? Dat zijn onze medewerkers. Ruim 19.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. En met één ding gemeen: de Lidl-mentaliteit. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. Of dat nou in het filiaal, distributiecentrum of op kantoor is.

We willen het beste voor onze klanten én voor de wereld om ons heen. Vandaag en in de toekomst. Daarom richten wij ons in veel aspecten op duurzaamheid, zoals de keuze voor een duurzaam productassortiment, de bouw van energieneutrale filialen en DC’s en richten wij ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Traineeships & stages
Een snelgroeiende en internationale retail-organisatie als Lidl is een uitstekende omgeving voor ambitieuze starters en studenten, die de lat nét even iets hoger voor zichzelf leggen. Wij bieden meerdere traineeprogramma’s en stages aan. Het Professional Traineeship op ons hoofdkantoor in richtingen zoals Commercieel, Finance en Supply Chain, het Logistiek Management Traineeship op onze distributiecentra en het Retail Management Traineeship in onze filialen en regiokantoren.
Meer informatie over onze traineeship en stagevacatures is te vinden op:
www.werkenbijlidl.nl/traineeships-stages

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.