• Fin
  • Sup

PostNL Holding B.V.

NL

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Wij zoeken namelijk talent voor onze traineeships op het gebied van Logistiek, Finance, IT en Business. Dankzij jou blijven wij het grootste en meest moderne logistieke post- en pakkettennetwerk in de Benelux.

Met innovatie bezorgen wij meer

PostNL verandert van een traditioneel postbedrijf in een logistieke dienstverlener. We doen inmiddels veel meer dan het bezorgen van post en pakketten. We helpen onze zakelijke klanten om succesvol te zijn. Bijvoorbeeld met ondersteuning in direct en online marketing, gerobotiseerde orderverwerking of temperatuur gecontroleerd medisch vervoer. En we ontwikkelen diensten die het leven van consumenten gemakkelijker maken, zoals het thuis ophalen van retourpakketten, het bezorgen van bloemen en maaltijden of het leveren en monteren van keukens en witgoed.

 Je brengt iets mee voor onze klanten: vindingrijkheid, creativiteit, daadkracht, service met een glimlach. En wat we jou brengen? Alle vrijheid om jezelf te zijn en je talenten en ideeën verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie bezoek ons op de bedrijvendag van de Tilburg Career Days.

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.