• Dat
  • Eco
  • HBO
  • Soc
  • Str

ProRail

nl

Met elke dag 1.2 miljoen reizigers en 110.000 ton goederen over het spoor is een solide railinfrastructuur noodzakelijk. Daar zorgen wij voor. En ook voor mooie stations, een juiste verdeling op het spoor en al het treinverkeer in goede banen. Op tijd, maar vooral veilig over een van de drukste spoorwegnetwerken ter wereld. Een gigantische 24-uurs operatie met veel verantwoordelijkheid. Dit doen we samen, voor heel Nederland.

Maar er is meer. Laat je verrassen door de nieuwste innovaties

De vraag naar mobiliteit neemt snel toe. En de beschikbare ruimte af. Dus moeten we slim omgaan met die ruimte. Veel meer treinen laten rijden door maximale digitalisering. En nog meer incidenten voorkomen door predictive maintenance en het voorspellen van spoorlopers. We combineren in Nederland namelijk het meest drukbezette spoornetwerk met het meest verweven. Deze uitdaging vraagt om verfrissende en innovatieve ideeën. Niet alleen op het gebied van techniek en ICT, maar zeker ook op management en finance gebied.

Echte horizonverbreders

Om grensverleggend te zijn moeten we investeren in kennis. Dus investeren we in onze medewerkers. Met een groot aanbod aan trainingen en opleidingen kun je jezelf altijd verder uitdagen en ontwikkelen. Zo word je een van de besten in jouw vakgebied.

Wat is jouw carrièredroom?

Werk je bij ons, dan ervaar je veel vrijheid, autonomie en vertrouwen. Dat geeft je de kans om ook echt het beste uit jezelf te halen. Bij ProRail maak je echt het verschil met jouw creatieve en frisse aanpak. Onze strategie leidt tot mobiele en flexibele medewerkers. Zo bereiken zij hun doelen in hun carrière en helpen zij ons de ambities van ProRail waar te maken. Maak je droom werkelijkheid bij ProRail.

Kom aan boord en ontdek jouw waarde voor ProRail en voor Nederland!

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.