• Bus
  • Dat
  • Eco
  • Eco
  • Fin
  • Str
  • Sup

&samhoud

NL + EN

&samhoud consultancy is een visiegedreven adviesbureau dat leiders in organisaties helpt met het oplossen van strategische vraagstukken. Dit doen wij door ervaring en diepgaande kennis over de business en gedrag te combineren. Onze filosofie is dat bij het oplossen van strategische uitdagingen, processen, organisatie-inrichting en het gedrag van mensen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Wij werken vanuit ons hoger doel Together We Build A Brighter Future. Vanuit deze gedachte helpen wij onze klanten om echte doorbraken te realiseren: businessdoelen bereiken, visie en strategie ontwikkelen, doorleven en implementeren, gedrag blijvend veranderen. Daarbij maken we gebruik van onze jarenlange expertise op het gebied van veranderprocessen. Die combineren we met creativiteit en innovatie. Samen met de klant bekijken we welke aanpak het best past bij de huidige en gewenste organisatie en bij het vraagstuk dat we met elkaar gaan oplossen en implementeren.

De kracht van de manier waarop we werken is de combinatie van gedegen analyse, een ongewone aanpak en intuïtie. Het is een sterke balans tussen specialistische kennis op het gebied van (behavioural) change en enorme creativiteit in de uitvoering.

 

Wij hebben kantoren in Utrecht en Kuala Lumpur. Daarnaast werken we veel samen met onze zusterbedrijven &samhoud creative tech (Amsterdam) en &ranj (Rotterdam). Op ons kantoor in Utrecht werken we met een team van ongeveer 90 mensen.

Regelmatig zijn we op zoek naar junior consultants. Onze vacatures kun je vinden op onze website.

Daarnaast hebben we jaarlijks in februari en september meewerk-stages beschikbaar voor Master studenten.

Wil je meer hierover weten, kijk dan op onze website: www.samhoudconsultancy.com of neem contact met ons op via recruitment@samhoud.com

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.