BestGraduates

BestGraduates is dé recruitmentgame exclusief voor afstuderende universitaire masterstudenten! Door deel te nemen aan BestGraduates kom jij direct in contact met topwerkgevers, oefen jij met assessments, breid je jouw netwerk uit en maak je ook nog eens kans op superprijzen. Meedoen? Doe de one-minute test om te zien of het wat voor je is!

Na jouw aanmelding krijg jij toegang tot de online capaciteitentest en volg je carrièregerichte workshops. Maar het belangrijkste is natuurlijk het directe contact met de topwerkgevers: De BestGraduates bedrijven selecteren een aantal kandidaten waarmee zij interviews houden. Na deze ontmoeting nodigt elk bedrijf kandidaten uit voor een inhousedag. Hier maak je kennis met de medewerkers, de cultuur van de organisatie en ontmoet je de CEO!

Door deel te nemen aan BestGraduates maak jij kans op de titel 'BestGraduate 2019' en het bijbehorende prijzengeld van € 10.000. Maar ook als je niet op #1 eindigt, maak je kans op waanzinnige prijzen. Elke werkgever kiest namelijk zijn favoriete favoriet en deze kandidaat ontvangt een unieke prijs.

Studeer jij af in 2019 tot april 2020 en wil jij jouw carrière een vliegende start geven? Schrijf je dan in tijdens de Tilburg Careerdays!

Inschrijven kan ook online via onze website
Job Fair
Job Fair BestGraduates 06-11-2018 12:00 - 13:30
Academia building, ground floor
 
Tilburg Career Days

The Tilburg Career Days is an annual campus recruitment event at Tilburg University which offers students and companies the possibility to get to know one another. The 31st edition of the Tilburg Career Days will take place on November 6th, 7th and 8th.