Businesscontroller

Wij meten de werkelijke vakinhoudelijke kracht en potentie van uw collega, uw team, uw kandidaat of uzelf. We kunnen aantonen of een kandidaat meer financial control is georiënteerd dan wel beter past in een rol als business partner. En we tonen aan waar iemand staat ten opzichte van duizenden Finance professionals elders in de wereld.

Vijf jaar geleden werd www.businesscontroller.nu opgericht door een groep CFO’s en andere directieleden die besefte dat het voor tal van beslissingen omtrent mensen in finance functies (instroom, uitstroom, doorstroom) essentieel is beter te begrijpen wat de echte vakinhoudelijke en menselijke potentie van een persoon is, hoe deze te ontginnen is en wat de blokkades, valkuilen en handvatten zijn.

De kern van onze dienstverlening bestaat uit de inzet van twee producten via een netwerk van CFO’s en CEO’s. Dit ten behoeve van directe klanten (bedrijven, NGO’s, recruiters, detacheerders) en indirecte klanten (bedrijven die ons kennis onder een eigen label inzetten). Onze vele internationale ervaringen en bevindingen maken onze mensen veelgevraagde sprekers over tal van onderwerpen. Veelal over “impact vanuit finance”, “het verschil tussen business control en financial control” of over hoe een “high performance finance organisatie” neer te zetten.

Onze eigen producten zijn de online scan op vakinhoudelijke denkkracht en het face-to-face assessment op vakinhoud en de mens. Onze klanten? Denkt ook aan het doormeten van een willekeurig finance team, het kunnen aantonen hoe mensen in hun kracht komen, het kunnen aantonen waarom een team niet functioneert of een simpele recruitment vraag in Brazilie voor een Nederlandse multinational. In NL meten we ook afstudeerders van financiele opleidingen door.

Kijkt u op onze site naar customer cases en u ziet verrassende toepassingen van onze tools en database.
Workshop (Preparation Days)
Workshop (Preparation Days) Businesscontroller 23-10-2018 11:00 - 12:30
AZ19
 
Tilburg Career Days

The Tilburg Career Days is an annual campus recruitment event at Tilburg University which offers students and companies the possibility to get to know one another. The 31st edition of the Tilburg Career Days will take place on November 6th, 7th and 8th.