Cardano Risk Management

Stability in an Uncertain World


Een robuust financieel systeem
Wij geloven in een rechtvaardige samenleving. Waarin financiële dienstverlening bijdraagt aan de kwaliteit van leven en waarin zorgvuldig en risicobewust wordt omgegaan met andermans geld.
Maar we leven in een complexe en onzekere wereld waarvan we nog weinig begrijpen. Met een fragiel financieel systeem dat geregeld op hol slaat en waarin onnodige verliezen leiden tot groot persoonlijk leed.
Daarom werken wij aan een rechtvaardigere samenleving. Met het creëren van een robuust financieel systeem dat vertrouwen geniet en rust genereert. Waarin pensioen van mensen veilig is en waarin ondernemers zichzelf en hun bedrijf tot bloei laten komen.
Dat is onze missie.
Daar steken we onze nek voor uit.
Dat is waar we voor staan.

De status quo uitdagen
We zijn gefascineerd door de invloed van ons gedrag op risico. We willen daar iedere dag meer van weten en worden daardoor iedere dag beter in het uitroeien van onnodige risico’s. Hiervoor maken we gebruik van een diversiteit aan tools en strategieen waarin scenariodenken centraal staat.
We hebben daarbij het zelfvertrouwen om tegendraads te zijn. Om de status quo uit te dagen. Om de ongemakkelijke waarheid te brengen.
Dat maakt ons onafhankelijk en vooruitstrevend.

Realiseren van doelstellingen op veilige manier
We helpen financiële instellingen met het implementeren van beleggings- en afdekkingsoplossingen. Altijd op maat, altijd op basis van de laatste inzichten, kennis en wetgeving. Zodat onze klanten hun ambitieuze financiële doelen op een realistische, verantwoorde en veilige manier realiseren.
Zo dragen wij bij aan meer stabiliteit in een onzekere wereld.

Wie wij zijn?
Wij zijn Cardano, risicospecialisten en financiële pioniers.
Job Fair
Job Fair Cardano Risk Management 07-11-2018 12:00 - 13:30
Academia building, ground floor
Masterclass
Masterclass Cardano Risk Management 07-11-2018 08:45 - 11:45
AZ 208
 
Tilburg Career Days

The Tilburg Career Days is an annual campus recruitment event at Tilburg University which offers students and companies the possibility to get to know one another. The 31st edition of the Tilburg Career Days will take place on November 6th, 7th and 8th.