Crowe Foederer

Crowe Foederer
Crowe Foederer is een sterk groeiend accountantskantoor met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam, Bladel, Groningen, Lelystad, Oostzaan, Roermond en Uden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. We bieden volop ruimte en eigen verantwoordelijkheid aan professionals in accountancy, fiscaliteit, automatisering, en bedrijfseconomie.
Bij Crowe Foederer zijn alle werkzaamheden gericht op het managen van het succes van de ondernemingen die vertrouwen op ons advies. De medewerkers van Crowe Foederer typeren onze bedrijfscultuur als dynamisch, professioneel en open. Er wordt met veel enthousiasme en plezier gewerkt door bevlogen en kundige collega’s. In je werk word je frequent gesteld voor flinke inhoudelijke uitdagingen. Op zulke momenten merk je eens te meer hoe sterk en positief onze teamgeest is. Je staat er nooit alleen voor. Wij zien onszelf met gezonde trots als een bijzonder kantoor om bij te werken. Het is fijn dat onze cliënten ons vertellen dat zij zich hier ‘thuis’ voelen! Onze filosofie is het bouwen aan een langdurige en persoonlijke relatie met onze cliënten.

Crowe Foederer is een bijzonder kantoor om bij te werken. Je bent kennisadviseur, sparringpartner én vertrouwenspersoon van je cliënt. Je zit dicht bij het vuur. Door te werken in volledig cliëntgerichte teams met disciplines op het gebied van accountancy, fiscaal-juridisch advies, management advies en automatisering ben je op de hoogte van de volledige financiële situatie van de cliënt. Je bent dus niet alleen expert, maar je bent ook in staat om over de eigen grenzen van je vakgebied te kijken.
Daarom heeft Crowe Foederer een intensief opleidingsprogramma. We streven vakkennis van hoog niveau na. Voor iedereen. Op je eigen vakgebied en tot een bepaald niveau op het vakgebied van je collega’s. Werken voor ondernemers met plannen, dat is teamwork. We maken dus graag kennis met je.
Kom langs en vertel ons je plannen. Heb je gerichte plannen? Stuur dan een open sollicitatie naar [email protected]

Job Fair
Job Fair Crowe Foederer 06-11-2018 12:00 - 13:30
Academia building, ground floor
Workshop
Workshop Crowe Foederer 06-11-2018 10:30 - 12:00
AZ 018
Individual Conversation
Individual Conversation Crowe Foederer 06-11-2018 13:45 - 16:45
AZ 207
 
Tilburg Career Days

The Tilburg Career Days is an annual campus recruitment event at Tilburg University which offers students and companies the possibility to get to know one another. The 31st edition of the Tilburg Career Days will take place on November 6th, 7th and 8th.