De Voort Advocaten | Mediators

De Voort Advocaten | Mediators
De Voort Advocaten | Mediators is een advocatenkantoor dat stevig geworteld is in Tilburg en in midden-Brabant, maar met een landelijke praktijk. De Voort Advocaten | Mediators is als De Voort Hermes De Bont in het jaar 2000 ontstaan uit een succesvolle fusie van twee Tilburgse advocatenkantoren en is inmiddels uitgegroeid tot zo’n 25 advocaten en evenveel ondersteunende medewerkers.

Onze advocaten en het ondersteunend personeel vormen een sterk, gedreven team. Met dit sterk team verlenen we juridische dienstverlening op hoog niveau. Onze advocaten en ondersteunend personeel doen er alles aan om te blijven presteren en uit te blinken op diverse rechtsgebieden. Dit doen we met het doel om ondernemers, overheden, medezeggenschapsraden en particulieren op juridisch gebied maximaal te ondersteunen met adviseren, bemiddelen en procederen.

Samen werken we snel, accuraat en doelgericht om onze klanten optimaal te ondersteunen. Vaak in de rol van juridisch adviseur, maar als het nodig is met het voeren van procedures. In één woord uitgedrukt onderscheiden wij ons van andere regionale kantoren door kwaliteit, in alle opzichten, te beginnen met de opleiding van onze jongste advocaten. En dat betaalt zich uit! Belangrijk is ook dat we een goede combinatie van werk en privé hoog in het vaandel hebben staan, zonder dat we daarmee concessies doen aan inhoudelijke kwaliteit.

Expertise rechtsgebieden
De Voort Advocaten | Mediators heeft specialistische kennis in huis op verschillende juridische gebieden, onderverdeeld in een aantal secties: vastgoed, bouw & overheid, ondernemingsrecht en insolventierecht , arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht, personen- & familierecht, en als bijzondere niche sport & recht. We doen kortom niet alles, maar door het maken van keuzes slagen we erin wát we doen, goed te doen!

Werkwijze De Voort Advocaten
De werkwijze die onze advocaten en medewerkers hanteren, kenmerkt zich door gedrevenheid, waardoor we steeds het beste uit onszelf halen, doortastendheid, snel en accuraat handelen, en stijlvol zaken doen. We handelen eerlijk en oprecht, en werken intensief samen met onze opdrachtgevers, en zo nodig externe expertise in de vorm van accountants of fiscalisten.
Job Fair
Job Fair De Voort Advocaten | Mediators 06-11-2018 12:00 - 13:30
Academia building, ground floor
Company Presentation
Company Presentation De Voort Advocaten | Mediators 06-11-2018 11:00 - 11:45
AZ 211
 
Tilburg Career Days

The Tilburg Career Days is an annual campus recruitment event at Tilburg University which offers students and companies the possibility to get to know one another. The 31st edition of the Tilburg Career Days will take place on November 6th, 7th and 8th.