Frisse Blikken

Wij zijn de nieuwe generatie, Wij zijn Frisse Blikken
Wij hebben frisse blikken. Nee. Het is meer dan dat. Wij kijken met verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om ons heen. Naar de wereld van grote organisaties die te maken hebben met nieuwe uitdagingen. Een wereld die vraagt om vernieuwing.

We werken voor organisaties die staan te springen om de frisse blik van jong ondernemend talent. We helpen deze organisaties met vragen over het ontwikkelen van leer- en verandertrajecten, het bereiken van de moderne consument, serious gaming en gamification, procesoptimalisatie, talentontwikkeling en (arbeidsmarkt)communicatie. Uitdagingen die voor ons als nieuwe generatie heel vanzelfsprekend zijn en waar een frisse blik behoorlijk bij kan helpen.

Springplank voor ondernemerschap
Wij willen jong ondernemerschap stimuleren. Frisse Blikken geeft jong talent de kans hun ondernemersdroom waar te maken. Hoe dat werkt? Frisse Blikkers starten in dienst van Frisse Blikken. Van maandag t/m donderdag werken ze als projectmanager bij de opdrachtgever. Vrijdags investeren ze in zichzelf door aan hun persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap te werken. Het door ons opgezette FRS-opleidingsprogramma helpt Frisse Blikkers zich verder te ontwikkelen via trainingen, opleidingen en coaching. Verder besteden we aandacht aan acquisitie en zijn we continu op zoek naar kansen om te vernieuwen.

Zo werkt ons model
In de meeste organisaties werk je op een afdeling of in een team. Bij ons werk je in een Blik. Dat is een soort miniatuuronderneming. Ieder Blik heeft zijn eigen Bliktrekker die samen met een Frisse Professional, een meer ervaren projectmanager, complexe projecten uitvoert. Daarnaast sturen zij op inhoud en proces het team van Frisse Blikkers aan. Het hele blik is verantwoordelijk voor vernieuwing en het binnenhalen van projecten. Daar omheen hebben we een flexibele schil van creatieve partners. Deze manier van werken is geïnspireerd op Eckart’s Notes (hup, lezen!).
Word jij onze nieuwste Frisse Blikker? Neem dan snel een kijkje op onze website www.frisseblikken.com en solliciteer!
Workshop (Preparation Days)
Workshop (Preparation Days) Frisse Blikken 23-10-2018 13:00 - 14:30
AZ19
 
Tilburg Career Days

The Tilburg Career Days is an annual campus recruitment event at Tilburg University which offers students and companies the possibility to get to know one another. The 31st edition of the Tilburg Career Days will take place on November 6th, 7th and 8th.