Qompas

Qompas is uitgever van digitale keuzeproducten voor hoger opgeleiden op het gebied van studiekeuze, carrièreoriëntatie en persoonlijke ontwikkeling. Qompas CarrièreStart helpt studenten en starters bij het maken van een weloverwogen carrièrekeuze. Kom langs bij de CV-check stand van Qompas voor persoonlijk carrière-advies en neem de gratis Qompas SollicitatieGids ’18-’19 mee. Meld je ook aan voor een account op Qompas CarrièreStart om optimaal gebruik te maken van onze carrièreservice.

Op onze website zijn uitgebreide bedrijfspresentaties van toporganisaties te vinden. Hoe ziet de bedrijfscultuur eruit? Welke mogelijkheden heb ik als starter? Wat ga ik straks verdienen? En hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Bovendien kun je via Qompas in contact komen met recruiters van top-500 organisaties.

Verder zijn er vacatures, business courses, inhousedagen, traineeships, startfuncties en stages te vinden in de evenementenkalender. Jij bent als eerste op de hoogte van alle relevante deadlines!

Wil jij je optimaal voorbereiden? Met de online SollicitatieTools en Tests kun je je op alle onderdelen van het sollicitatieproces grondig voorbereiden. Van netwerken tot brieven schrijven, van assessment tot arbeidsvoorwaardengesprek.

Profiteren van al deze voordelen? Kom dan langs bij onze stand of kijk voor meer informatie op www.carrierestart.qompas.nl
Workshop (Preparation Days)
Workshop (Preparation Days) Qompas 24-10-2018 13:00 - 14:30
CZ110
Job Fair
Job Fair Qompas 07-11-2018 12:00 - 13:30
Academia building, ground floor
 
Tilburg Career Days

The Tilburg Career Days is an annual campus recruitment event at Tilburg University which offers students and companies the possibility to get to know one another. The 31st edition of the Tilburg Career Days will take place on November 6th, 7th and 8th.