Randstad Groep Nederland

Randstad Groep Nederland is sinds 1960 uitgegroeid van een pionierend uitzendbedrijf naar een grote Nederlandse multinational actief in de wereld van mens(en)werk. Wij zijn marktleider in Europa en de nummer 2 van de wereld. Iedere dag, in duizenden kantoren wereldwijd, helpt Randstad mensen aan het werk. Ook helpen wij bedrijven hun beschikbare capaciteit beter en efficiënter inzetten. Door het bieden van de toegang tot wereld van werk creëren wij kansen en mogelijkheden.

Werken als Management Trainee bij Randstad Groep Nederland
In het Management Traineeship van Randstad Groep draait het om jouw commercialiteit en leiderschap. In de eerste fase van het traineeship leer je de corebusiness van Randstad, Tempo-Team of Yacht kennen. Samen met collega’s bewerk je een gedeelte van de markt; je hebt dan onder andere te maken met klanten en flexwerkers. Op het eerste gezicht wellicht een pragmatische rol, maar als je verder kijkt dan gaat het vooral om het managen van processen. Je runt als het ware jouw eigen toko met je eigen te behalen omzet! Natuurlijk word je hier begeleid door je manager en een mentor.

In de tweede fase van je traineeship pak je een meer overstijgende rol in onze corebusiness of is er de mogelijkheid om projecten te doen zodat je het bedrijf nog beter leert kennen, bijvoorbeeld op de afdeling consultancy, innovatie of marketing. Als management trainee ga jij in de toekomst tot de top van de Randstad Groep behoren. Daarom wordt er veel in je geïnvesteerd. Jouw ambitie en visie moeten ons gaan leiden door de turbulente ontwikkelingen die de wereld van mens en werk doormaakt.

De Denktank
Onderdeel van het traineeship is de denktank, waarin je je bezighoudt met strategische vraagstukken van het management. De directie is nauw betrokken en aan jou de uitdaging om hen mee te krijgen in jouw ideeën. De denktank vindt elke woensdag plaats en besteedt daarnaast ook veel aandacht aan zelfontwikkeling: trainees geven elkaar continue feedback en worden hierin begeleid door een coach. Kortom, in de denktank ontwikkel je jouw visie op Randstad en op jezelf.
Job Fair
Job Fair Randstad Groep Nederland 06-11-2018 12:00 - 13:30
Academia building, ground floor
Workshop
Workshop Randstad Groep Nederland 06-11-2018 13:45 - 15:15
AZ 017
Individual Conversation
Individual Conversation Randstad Groep Nederland 06-11-2018 08:45 - 11:45
AZ 002
 
Tilburg Career Days

The Tilburg Career Days is an annual campus recruitment event at Tilburg University which offers students and companies the possibility to get to know one another. The 31st edition of the Tilburg Career Days will take place on November 6th, 7th and 8th.