Rembrandt Fusies & Overnames

Over Rembrandt Fusies & Overnames
Rembrandt Fusies en Overnames is een van de grootste organisaties in Nederland op het gebied van fusies en overnames. Rembrandt is een onderdeel van de Rabobank Groep. Onze kernactiviteit is advisering en begeleiding bij koop en verkoop van ondernemingen met een waarde tot € 100 miljoen.

Voor onze kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam zoeken wij nieuwe collega's. Bij ons word je als stagiair/trainee van begin tot eind, direct en actief, betrokken bij verschillende opdrachten.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken talenten die recent zijn afgestudeerd in (bij voorkeur) Economie of Bedrijfskunde, dan wel maximaal twee jaar relevante werkervaring hebben.

Daarnaast heeft Rembrandt elk jaar een aantal 'mee-loop' (of gecombineerde ‘mee-loop’ / afstudeerstage) stageplaatsen beschikbaar voor Economie of Bedrijfskunde studenten in de Master fase van hun studie.

Wij zoeken teamplayers die:

• goed cijfermatig inzicht hebben;
• met twee benen op de grond staan;
• affiniteit hebben met ondernemers;
• affiniteit hebben met het vakgebied (Corporate Finance, M&A, F&O)

Naast uitstekende studieresultaten verwachten we sterke sociale vaardigheden en een pro-actieve en ondernemende houding.

Carrièremogelijkheden in het kort
Bij Rembrandt verwachten we een snelle ontwikkeling van je. Die wordt door ons ook op allerlei manieren gefaciliteerd. Als je in dienst treedt, begin je als junior consultant. Binnen 2 a 3 jaar groei je door tot consultant en 5 tot 7 jaar na je start verwachten we dat je als senior consultant opereert. In die rol krijg je ook verantwoordelijkheid voor eigen projecten.

De daarop volgende functies zijn manager, senior manager en partner. Dit zijn de functies waarin je volledig verantwoordelijk bent voor je eigen projecten en de aansturing van projectmedewerkers. De doorgroeisnelheid voor deze functies is niet vastgelegd. Je eigen ontwikkeling vormt het enige knelpunt!
Job Fair
Job Fair Rembrandt Fusies & Overnames 08-11-2018 12:00 - 13:30
Academia building, ground floor
Company Presentation
Company Presentation Rembrandt Fusies & Overnames 08-11-2018 08:30 - 09:15
AZ 206
 
Tilburg Career Days

The Tilburg Career Days is an annual campus recruitment event at Tilburg University which offers students and companies the possibility to get to know one another. The 31st edition of the Tilburg Career Days will take place on November 6th, 7th and 8th.