Solid Professionals

Wij zijn een snelgroeiend en ambitieus bedrijf op de Maliebaan in Utrecht. Een team van 25 consultants binnen Finance, Risk en Actuariaat werken bij verschillende klanten in de financiële dienstverlening.

Daarnaast bieden we al enkele jaren een zeer succesvol Traineeship Finance, Risk, Actuariaat en Change aan binnen ons Young Professionals Programma. Een baan en tegelijkertijd de kans je op verschillende manieren verder te ontwikkelen. Persoonlijke coaching, trainingen en opleidingen helpen jou op een snel tempo verder bij de start van je carrière.

Onze Recruitment Consultants zijn altijd op zoek naar de beste talenten binnen deze vakgebieden. Wil jij aan de slag als young professional in Finance & Risk? Bekijk de mogelijkheden van Solid Professionals!Een aantal zaken zijn voor ons belangrijk: daadkracht, transparantie, vertrouwen en betrokkenheid. We gaan graag voortvarend te werk wanneer we kennismaken met nieuwe, interessante professionals. We bespreken je wensen en dromen en zoeken op basis daarvan naar de beste opdrachtgevers en de perfect passende functies. We willen onze aandacht richten op persoonlijke groei van onze medewerkers en willen van échte toegevoegde waarde zijn voor de klanten waarmee we werken.

Ons bedrijf bestaat inmiddels 11 jaar. Met onze medewerkers zorgen we voor veel plezier naast ons harde werken. Van jaarlijks bedrijfsweekend tot de wekelijkse bootcamp in de gym achter in onze tuin, tot het drinken van een glas champagne om successen te vieren tot trainingen voor ontwikkelen van onze soft skills.

Meer informatie? Ga dan naar www.solidprofessionals.nl
Job Fair
Job Fair Solid Professionals 07-11-2018 12:00 - 13:30
Academia building, ground floor
Individual Conversation
Individual Conversation Solid Professionals 07-11-2018 13:45 - 16:45
AZ 002
Masterclass
Masterclass Solid Professionals 07-11-2018 08:45 - 11:45
AZ 102
 
Tilburg Career Days

The Tilburg Career Days is an annual campus recruitment event at Tilburg University which offers students and companies the possibility to get to know one another. The 31st edition of the Tilburg Career Days will take place on November 6th, 7th and 8th.