USG Finance Professionals

USG Finance Professionals (voorheen Control) is in 1998 opgericht door twee Register Accountants, afkomstig van PwC. Door de jaren heen zijn wij gegroeid naar een organisatie met ruim 100 professionals.

USG Finance onderscheidt zich niet alleen door expertise in finance maar vooral ook door betrokkenheid, ambitie en humor. Een jonge, enthousiaste groep professionals waar ruimte is om jezelf te zijn en waar jij aan het stuur zit van je eigen ontwikkeling en carrière.

Naast inspanning staat ontspanning ook hoog in het vaandel! Vanuit USG Finance worden er het hele jaar door tal van activiteiten en evenementen georganiseerd. Zo leer je elkaar beter kennen en raak je ook beter op elkaar ingespeeld. Maar we betrekken je ook graag bij de strategie en ontwikkeling van USG Finance zelf, bijvoorbeeld tijdens klankbordsessies met het management. De kennis en kunde die in onze organisatie aanwezig zijn, benutten we maar al te graag.


Denk jij erover na om na je finance studie een traineeship te volgen? Misschien is USG Finance wat voor jou. We zijn een jong informeel bedrijf die jou de kans geeft om je in een razend snel tempo te ontwikkelen tot allround financial. Je komt in dienst als USG Finance Trainee en zult je kennis en kunde twee jaar lang gaan inzetten bij diverse bedrijven zoals Jumbo, PWC en Suitsupply. Daarna stroom je door naar het Young Finance Programma.

Interesse? Elke maand kun je als net afgestudeerde Financial bij ons instromen als Trainee
Job Fair
Job Fair USG Finance Professionals 08-11-2018 12:00 - 13:30
Academia building, ground floor
Company Presentation
Company Presentation USG Finance Professionals 08-11-2018 13:45 - 14:30
AZ 017
Individual Conversation
Individual Conversation USG Finance Professionals 08-11-2018 14:45 - 17:45
AZ 002
Masterclass
Masterclass USG Finance Professionals 08-11-2018 08:45 - 11:45
AZ 018
 
Tilburg Career Days

The Tilburg Career Days is an annual campus recruitment event at Tilburg University which offers students and companies the possibility to get to know one another. The 31st edition of the Tilburg Career Days will take place on November 6th, 7th and 8th.