Crowe Foederer

Assistent Accountant Audit

Assistent Accountant

Je bent er helemaal klaar voor. Een spannend nieuw hoofdstuk waar je graag jouw kennis in praktijk brengt en vergroot. Als assistent accountant kun je het vak snel zelfstandig leren, maar zonder dat we je in het diepe gooien.

 

Waar jij je kracht voor inzet

Je bent een enthousiaste starter die van aanpakken weet. Je probeert liever dan dat je afwacht en je stelt liever een vraag teveel. Fijn als je daar ook de ruimte voor krijgt. Je bent graag projectverantwoordelijk voor een deel van de cliëntenportefeuille, maar dan wel met support van collega’s zodat je het vak goed kan leren. Leren ‘on the job’, dat is precies waar je nu aan toe bent. Maar als het even kan wel graag met leuke collega’s en af en toe een borrel.

 

Jij:

  • zoekt de perfecte balans tussen eigen verantwoordelijkheid en leren van een fijn team.
  • hebt echt zin om je carrière serieus vorm te gaan geven en wil daarin graag getraind worden.
  • bent op zoek naar werkzaamheden met een internationaal karakter.
  • krijgt energie van reizen.
  • vindt het fijn als je support hebt van ervaren collega’s waar je echt wat van kunt leren.
  • bent toe aan flinke inhoudelijke uitdagingen: je bereidt graag controle- en beoordelingsopdrachten van audit cliënten voor én voert ze mee uit.
  • brengt graag frisse ideeën in om processen te verbeteren.
  • werkt graag in een omgeving waar innovatie (o.a. data science) en kwaliteit voorop staan.
  • zoekt een prettige balans tussen werk en privé.

 

Dit mag je van ons verwachten

Elk vraagstuk bij Crowe is anders en geen klant hetzelfde. Dat zorgt voor een breed scala aan interessante vraagstukken die je kunt aanpakken. We investeren, voor jou en de klant, niet alleen in toegevoegde waarde voor nu, maar ook voor de toekomst. Zo hebben we de data driven audit geïntroduceerd voor klanten (data science). Met dit soort innovatieve dienstverlening en onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden ben je verzekerd van groei en een waardevol carrièrepad.

 

Ontdek de kracht van Crowe voor jouw carrière

Spreekt dit je aan? Dan komen wij graag met je in contact. Informeel kennismaken met een kop koffie mag natuurlijk ook. Neem contact op met Reggie Mutsers (werken@crowefoederer.nl). We kijken uit naar je sollicitatie!

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.