Private: WVDB Adviseurs Accountants

Assistent accountant controlepraktijk Rosmalen

’Je krijgt snel inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering en ziet zaken in hun onderlinge samenhang, dé ideale manier om je breed te ontwikkelen en te oriënteren binnen de controlepraktijk.”

Voor de controlepraktijk in Rosmalen (omgeving ’s-Hertogenbosch) zijn wij op zoek naar:

Assistent accountant controlepraktijk

 

Hoe ziet je dag er uit als assistent accountant?

Als assistent accountant staat kennis vergaren, het karakter van onze organisatie ontdekken en onze cliënten leren kennen vooral centraal. Binnen de controlepraktijk worden de jaarrekeningen veelal door de klant opgesteld en ben je onder begeleiding van een opdrachtleider, actief in het controleren van de relatief eenvoudigere posten en processen, het beoordelen hiervan en het komen tot verbeteringsvoorstellen. Ook word je betrokken bij bijzondere (deel)opdrachten en word je al snel meegenomen naar de klanten. Je krijgt hierdoor inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering waardoor je zaken in hun onderlinge samenhang kunt zien.

 

Waarmee daag jij ons uit?

Initiatiefrijk | Enthousiasme | Kwaliteitsgericht

  • Een (bijna) WO master Accountancy;
  • Bereidheid tot het volgen van de RA-studie;
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Kernwaarden van jou zijn: gedreven, kwaliteitsgericht, analytisch en proactief.

Wat kunnen wij jou bieden?

Door middel van een breed scala aan trainingen binnen de WVDB Academy helpen wij je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Vanaf je eerste werkdag krijg je een persoonlijke mentor toegewezen die je ondersteunt en mede toeziet op het behalen van specifieke doelen. Daarnaast ga je deel uitmaken van de controlepraktijk bestaande uit circa 70 professionals, verdeeld over twee vestigingen. Goede arbeidsvoorwaarden vinden we vanzelfsprekend, maar wat wij echt belangrijk vinden en naar streven is een goede balans in werk en privé. Zo bieden wij een gunstige studieverlof regeling, waarmee je over een extra vrije dag beschikt per tentamen om je goed voor te kunnen bereiden.

 

Ben jij enthousiast?
Ben je gedreven om het beste uit jezelf en onze klanten te halen? Aarzel dan niet en neem contact op met Michelle van Wanrooij, Talent Acquisitie Specialist, tel. 088-194 8067. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega, voor een volledig beeld van de praktijk.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Neem snel een kijkje op onze bedrijfspagina op LinkedIn!

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.