ABAB

Assistent accountant RA Veldhoven

Wij zijn op zoek naar starters binnen onze controlepraktijk. Heb je een relevante bachelor of master en wil jij je RA-titel behalen? Dan komen wij graag in contact met jou en bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je nu al kennismaken met ABAB? Aarzel niet en laat het ons weten.

Wat vragen we van je?

  • Vwo, relevante bachelor of master
  • Gaat opleiding registeraccountant volgen
  • Communicatief vaardig

Wat krijg je van ons?

  • Flexibele werktijden
  • 33 vakantiedagen
  • Doorgroeimogelijkheden

 Jouw werk in het kort
Je start binnen Audit en Assurance als assistent-accountant. De combinatie van werken en leren maakt dat je theorie direct in de praktijk kan brengen. Je komt vanaf dag één bij onze klanten en geen dag is hetzelfde. Je krijgt een mentor toegewezen die jou gaat begeleiden op zowel vaktechnisch als op persoonlijk niveau. Daarnaast sluit je aan bij een gezellig team waar hard werken én plezier maken samengaan.

 Wat doet een assistent-accountant binnen Audit en Assurance?

Als assistent-accountant ben je onderdeel van het controleteam die de jaarrekening controleert. Je voert (complexe) controlewerkzaamheden uit bij de klant onder begeleiding van een ervaren assistent-accountant en controleleider. Daarnaast ondersteun je bij het in kaart brengen van de administratieve organisatie en interne beheersing.

 Wat wij je bieden

Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

Je krijgt bij ABAB de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke vaardigheden, maar ook om de ontwikkeling van ‘soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden. We stimuleren je om zelf de verantwoordelijkheid en regie te houden over je loopbaan.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.