SeederdeBoer

Consultancy Traineeships

Jouw reis is het doel

Bij SeederdeBoer geloven wij in het werken aan een betere wereld door onze klanten te helpen in hun groei én te investeren in onze eigen ontwikkeling. Als junior consultant volg je bij ons een Consultancy Traineeship waarin je wordt opgeleid tot (verander)consultant. Je levert een bijdrage aan complexe verandertrajecten vanuit verschillende inhoudelijke vakgebieden en sectoren. Tegelijkertijd werk je hard aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Gedurende het jaar bieden wij verschillende traineeships. Zo kennen we het Consultancy Talent Programme bij ABN AMRO Bank. Een traineeship in de bancaire sector, waarbij je als junior banking consultant het opleidingsprogramma volgt vanuit SeederDeBoer met de intentie na een jaar in dienst te treden bij ABN AMRO Bank.

Het nieuwste traineeship dat we aanbieden is het D&I (Diversiteit & Inclusie) Consultancy Traineeship bij de Kamer van Koophandel. Een traineeship bij de organisatie die ondernemerschap stimuleert en waarbij je als junior consultant het opleidingsprogramma volgt vanuit SeederDeBoer met de intentie na een jaar in dienst te treden bij KVK.

Wil je kennismaken? Dit kan via een (virtueel) kopje koffie met een van onze junior consultants. Schrijf je hier in.

Wil je op de hoogte gehouden worden over wanneer de sollicitatieronden starten? Schrijf je dan bij “Houd me op de hoogte”.

Contact:
Julie van den Broek d’Obrenan
06 1057 5296,
julie.vandenbroek@seederdeboer.nl

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.