PwC

Data Analytics Associate

Data Analytics Risk Assurance

Heb jij het idee dat innovatie, technologie en data dé oplossing vormen van elk klantprobleem? Heb jij een wo-achtergrond en wil jij ons hierbij helpen? In ons team werken wij samen om klanten te helpen bij visualisaties, gegevensbeheer en het controleren van hun financiële overzichten. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?

Vanaf het moment dat je binnenkomt word je vrolijk begroet door je collega’s en begin je met opstarten. Je maakt deel uit van de Business Unit Risk Assurance in de Audit & Assurance lijn.

Nadat je bij de coffee corner bent geweest voor een heerlijke kop koffie help je de klant bij het controleren van zijn financiële overzichten, het voorkomen van fraude en het beoordelen van hun interne controlesystemen. Hierbij zet jij je consultingvaardigheden in te zetten samen met je data-analyse skills.

Door het leuke werk vergeet je soms dat het lunchtijd is, maar je collega’s roepen je hier altijd voor. Na de lunch weten collega’s en klanten jou te vinden als het gaat om ondersteuning van innovatieve diensten, producten en hulpmiddelen voor proactieve monitoring en beheer van risico’s. Hierbij kun je denken aan visualisaties, gegevensbeheer, het schrijven van analysescripts en het interpreteren van resultaten. Daarnaast help je hen om efficiënte, effectieve en gecontroleerde bedrijfsprocessen- en systemen te realiseren en problemen aan te pakken op het gebied van big data, cybersecurity, data-analyse en IT-Audits. Je bent dus altijd gericht op het opbouwen van vertrouwen en het verbeteren van transparantie en risicobeheer. Voordat je het weet is de dag voorbij en kijk je alweer uit naar morgen!

Je werkt in het Data Analyticsteam en gebruikt je consultingvaardigheden om clientproblemen op te lossen met data analyse. Je werk is zeer divers; zo werk je dagelijks aan het bouwen van visualisaties, gegevensbeheer, schrijven van analysescripts en het interpreteren van resultaten. Daarnaast heb je een belangrijke rol bij het innoveren van onze diensten. Altijd gericht op het opbouwen van vertrouwen en het verbeteren van transparantie en risicobeheer.

Als je bij PwC komt werken, ben je verzekerd van een diversiteit aan klanten, inspirerende collega’s en ruime arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibiliteit in je werk en leven.

Wat bieden we jou?

Als Data Analytics Associate werk je in een fris en dynamisch team met een passie voor innovatie, technologie en data. Met onze gecombineerde expertise kunnen we gecompliceerde problemen vertalen naar praktische oplossingen waarbij we inzicht bieden en het verschil kunnen maken.

Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt en wij bieden je de kansen. Zo creëer je voor jezelf uitdagend werk dat ertoe doet. Je krijgt hierbij intensieve begeleiding en toegang tot een wereldwijd netwerk van klanten en collega’s. We waarderen je om wie je bent én om wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving. Natuurlijk kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en een flexibel werken en leven. Zo bieden we een intensief trainingsprogramma aan met minstens 25 trainingsdagen per jaar, dat zowel technische als soft skills combineert inclusief masterclasses en ‘Collegetours. Daarnaast bieden we Activity Based Working om jou te ondersteunen met flexibel werken bij de klant, thuis of op kantoor. Verder bieden wij jou:

  • Je kan interne trainingen volgen en krijgt de gelegenheid om de post-graduate opleiding Registered IT Auditor of een andere relevante post-graduate opleiding te volgen;
  • Mogelijkheden om opleiding en werk in het buitenland te volgen;
  • Voorafgaand aan Covid-19 hadden wij informele activiteiten waaronder sociale teamevents, zoals een kerstgala en een skiweekend;
  • Een aantrekkelijk startsalaris, bonus en overwerkregelingen; 30 vakantiedagen, keuze uit leaseauto, laptop en iPhone.

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar nieuwe collega’s die een positieve bijdrage willen leveren aan maatschappelijke en andere relevante thema’s op het gebied van technologie en data-analyse. Je bent innovatief en wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in data analytics. Bovendien ben je een ambitieuze teamspeler die graag kwaliteitswerk levert op het gebied van visualisaties, analyses en risicobeheer. Verder:

  • Je wilt jouw professionele ontwikkeling graag voortzetten. Je wilt groeien, impact maken en het beste uit jezelf en je collega’s halen;
  • Je combineert heldere communicatie en technische kennis en biedt zo toegevoegde waarde met data-analyse aan zowel collega’s als klanten;
  • Je bent afgestudeerd in Informatietechnologie, Wiskunde, Econometrie, Data Science, Kunstmatige Intelligentie of Statistiek met goede academische resultaten, of je hebt een aantoonbare affiniteit met het gebied van data-analyse;
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.