CZ

IT auditor

Jouw rol

Werken bij CZ is werk met betekenis

Bij CZ doen we alles voor zorg die verder gaat. Voor onze klanten, de zorgsector en de maatschappij als geheel. We bedienen maar liefst 3,8 miljoen klanten en hebben contracten met zeer veel zorgverleners. Dit brengt enorme hoeveelheden financiële data met zich mee.

Ben je al enkele jaren werkzaam en heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen als IT auditor in een maatschappelijk relevante en dynamische sector? Neem dan de volgende stap in jouw carrière en ga aan de slag als IT auditor op de internal audit afdeling van CZ!

Jouw bijdrage

Jij bent van groot belang

Als IT auditor voer je binnen de interne auditdienst (IAD) in teamverband of onder aansturing van een senior auditor en/of manager IT audits en bijzondere onderzoeken uit. Naast het geven van oordelen over de kritische IT-systemen en -processen van CZ, ben je proactief betrokken bij impactvolle ontwikkelingen en veranderingen. CZ investeert fors in geavanceerde technologie om haar systemen en data te beheersen en te beveiligen. Daarnaast maakt de organisatie veel gebruik van data-analyse en process mining in haar werkzaamheden. Jij participeert actief in het verder ontwikkelen van deze technieken, waarbij het je persoonlijke ambitie is om jezelf en de organisatie continu te vernieuwen.

Je vertaalt de uitkomsten van analyses en audits in bruikbare conclusies en adviezen. Je krijgt daarbij veel vakinhoudelijke ondersteuning van collega’s en wordt gestimuleerd om vaktechnische kennis vanuit je opleiding en ervaring uit te diepen en te delen met je collega’s en de organisatie.

Jouw profiel

Dit neem je mee naar onze organisatie

  • Je bent bezig met de postmaster opleiding IT auditing, of hebt interesse deze te gaan volgen om je door te ontwikkelen als IT auditor.
  • Je kunt probleemoplossend nadenken door een probleem of vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.
  • Je kunt werken in een professionele teamgeoriënteerde omgeving en legt makkelijk contact met collega’s, klanten en vakgenoten.
  • Je wilt elke dag het beste uit jezelf halen en staat open voor feedback en zelfontwikkeling. Daarnaast kun je zelfstandig en samen met anderen een goed resultaat neer zetten.
  • Jij bent iemand met passie voor je vak. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je hebt een duidelijke visie over hoe deze ontwikkelingen kunnen worden toegepast bij CZ. Je ziet kansen en weet deze ook te benutten voor CZ.

Je hoort in de laatste week van augustus of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Deze gesprekken zullen worden gehouden in de eerste week van september.

Contactpersoon:  

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.