Jumbo

Meewerkstage Jumbo Media en Partnerships

Meewerkstage Jumbo Media en Partnerships

 

 • 32 – 40 uur
 • Veghel
 • HBO, WO

Stagiaire Jumbo Media en Partnerships

Jumbo is één van de grootste supermarktketens van Nederland met bijna 700 Jumbo supermarkten. Onze winkellocaties zijn belangrijke momenten voor direct contact met onze klanten. Ook hebben we een uitgebreid portfolio aan eigen media voor communicatie met onze klanten. Denk aan magazine ‘Hallo’, website Jumbo.com, de apps van Jumbo, de social kanalen van Jumbo, Jumbo Radio en nog véél meer. En weet je dat Smulweb, het best gewaardeerde receptenplatform van Nederland, ook onderdeel is van Jumbo?

Opgeteld is het bereik van onze mediakanalen enorm en bovendien voor adverteerders heel interessant. Zeker doordat we in combinatie met het gebruik van de juiste klantdata, onze klanten heel gericht én dicht op het aankoopmoment bereiken. Daarom stelt Jumbo sinds kort haar rijke mediaportfolio ook beschikbaar voor adverteerders. We bieden onder andere vaste proposities en mediapakketten, gerelateerd aan specifieke thema’s of concepten. Tevens ontwikkelen we ook tailor made marketing-/mediapartnerships, waarbij we crossmediaal gebruik maken van alle Jumbo kanalen in de verschillende fasen van de customer journey. Van awareness tot aan het aankoopmoment. Het vertrekpunt voor deze aanpak is het business- of marketingvraagstuk van de adverteerder. Jumbo Media & Partnerships is niet alleen interessant voor de leveranciers van Jumbo, maar ook voor merken die niet met hun product of dienst in onze winkels liggen, maar wel dezelfde doelgroepen bedienen.

Meewerkstage

Voor het najaar van 2021 zoeken wij een stagiaire die meewerktaan het projectmanagement van onze campagnes:

 • Het opstellen van plan van aanpak inclusief planning in afstemming met stakeholders (zowel intern als extern).
 • Het mee inplannen van advertentieposities op offline en digitale advertentiekanalen en platformen.
 • Je zorgt voor de productie van communicatie-uitingen (bijv. radiocommercials, recepten, contentpagina’s, social posts, winkelmaterialen).
 • Het meedenken en (on)gevraagd advies geven aan de adverteerder, bureaus of andere betrokkenen op het vlak van Marketing, Communicatie en Media.
 • Het onderhouden van een goede relatie met alle relevante stakeholders voor campagnes/projecten. Jij houdt hen op de hoogte over voortgang, inhoud en resultaten.

Naast dat jij beschikt over het unieke Jumbo DNA, is het belangrijk dat:

 • Je een HBO of WO opleiding volgt in de richting van marketing, communicatie en/of media.
 • Je beschikbaar bent vanaf augustus/september 2021 gedurende een periode van minimaal 20 weken.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent accuraat en kunt goed werkzaamheden plannen.
 • Je affiniteit hebt met media (zowel online als offline).
 • Je ervaring hebt binnen de retail- en/of foodsector, dat is een goede pré.

Wat heeft Jumbo jou te bieden?

Een leuke stage bij een ambitieus en ondernemend familiebedrijf. Waar je wordt uitgedaagd om te groeien. Om te winnen. Om samen te bouwen aan de grootste en leukste supermarkt van Nederland met een enorme passie voor onze klanten die wij elke dag de leukste boodschap bezorgen. Van samen winnen en successen vieren, tot de fijne en open bedrijfscultuur in het Brabantse Veghel.

Goed werk verdient natuurlijk een goede beloning. Je kunt dan ook rekenen op een meer dan marktconforme stagevergoeding van €350 per vier weken op basis van 40 uur. Maar Jumbo biedt je meer dan een goede stagevergoeding.

Wij vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit en het naar je zin hebt op je werk. We investeren daarom volop in jou en je persoonlijke ontwikkeling door middel van gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy. Bij ons zit je aan het stuur van je ontwikkeling en daarom krijg je veel vrijheid en ruimte om je eigen initiatieven vorm te geven.

Heb je interesse in deze meewerkstage bij Jumbo Media & Partnerships? Solliciteer dan nu. We doen ons best om vervolgens zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Heb je nog vragen over deze vacature? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met je vragen.

Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze vacature ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Meer informatie?

Lieve van Schaijk
Recruiter

0611411567

 

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.