Randstad

Stage Campus Recruitment

Gedurende deze stage help jij mee met de organisatie van de business course, inhousedagen en andere externe wervingsevenementen, denk hierbij aan carrière evenementen en beurzen gericht op studenten. Daarnaast krijg je een kijkje in de keuken van de selectieprocedure voor het management traineeship en help je mee met het uitdragen en de ontwikkeling van ons werkgeversmerk door middel van onze ‘werken-bij’ kanalen (websites en social media).

Onze vorige stagiair Lieke van Esterik (Human Resource Management): “Mijn afstudeerstage binnen het Talent Acquisition team bij Randstad is erg leerzaam geweest. Een stageplek met goede begeleiding en veel ruimte voor je eigen ideeën. Je komt in een hecht team terecht, waar hard werken en veel plezier maken centraal staat! Ik heb onderzoek mogen doen naar de inhoud en invulling van de selectieprocedure van het Management Traineeship van Randstad. Erg tof om te zien dat een aantal van mijn aanbevelingen in praktijk zijn gebracht. Bovenal is Randstad een bedrijf waarin je kan groeien en doorgroeien, ik werk er momenteel met heel veel plezier!”

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.