AB InBev

Stage Commercial Products

Ben jij proactief, leergierig en heb je affiniteit met de FMCG markt? Dan zoekt AB InBev jou!

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) ben je werkzaam op ons kantoor in Breda. De afdeling Commercial Products houdt zich bezig met de in- en verkoop van het totale drankenpakket (frisdranken, wijn, vruchtensappen, gedistilleerd, etc.) voor onze horeca klanten. Je zal gedurende deze stage verschillende werkzaamheden op de afdeling Commercial Products gaan meemaken en uitvoeren. Je zult verantwoordelijk zijn voor het borgen/opvolgen van de afspraken die gemaakt zijn op categorie management niveau. Je hebt veel contact met onze interne en externe klanten en onze leveranciers (Coca-Cola, Unilever, Pernod Ricard, FrieslandCampina, etc.).
Ben jij proactief, leergierig en heb je affiniteit met de FMCG markt? Dan zoekt AB InBev jou!

Wat bieden wij?
Stage lopen bij AB InBev betekent werken in een bijzondere en dynamische omgeving waarin je echt meedraait op de afdeling Commercial Products. Gedurende de stage zal je kennis maken met verschillende afdelingen binnen het bedrijf en mag je eigen ideeën inbrengen en meedenken over promotionele acties, sales activiteiten etc. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om één dag aan een onderzoek te werken. De stage omvat veel verschillende sales-, inkoop- en marketingtaken, waardoor je je breed kan oriënteren in onze organisatie. Het pand ligt op vijf minuten lopen vanaf het centraal station in Breda.

Wat zoeken wij?
• Commerciële of bedrijfskundige opleiding HBO of WO;
• Meewerkstagiair(e) voor 40u in de week;
• Goede kennis van Excel;
• Een proactieve en flexibele werkhouding;
• Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
• Affiniteit met de FMCG en/of horeca en vooral de drankenmarkt is een pré.

Over AB InBev Nederland N.V.
AB InBev Nederland N.V. is onderdeel van Anheuser-Busch InBev nv/sa, de grootste bierbrouwer ter wereld. Op de Nederlandse biermarkt is AB InBev Nederland de tweede speler. Een challenger, die altijd op zoek is naar innovaties en verbeteringen. In Nederland zijn we vooral bekend van de merken Jupiler, Hertog Jan, Corona, BUD, Hoegaarden en Leffe. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda en daarnaast hebben we twee brouwerijen, een landelijk netwerk van groothandels en distributiecentra.

Wil je meer weten over deze vacature of heb je interesse? Neem dan contact op met Dionne Derksen via peopleNL.stagiaire@ab-inbev.com. Meer informatie over AB InBev Nederland, vind je op onze website www.ab-inbev.nl.

See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.