AB InBev

Stage Corporate Affairs

Heb jij een passie voor bier en duurzaamheid? En wil jij onze externe communicatie helpen vormgeven? Dan zoekt Bierbrouwerij AB InBev jou!

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) werk je op ons kantoor in Breda. Je levert een belangrijke bijdrage om onze (corporate) communicatie naar een nog hoger plan te tillen, waarbij je zelfstandig werkt aan diverse projecten, bijvoorbeeld op het vlak van storytelling en social media. Tijdens je stage focus je op het verder versterken van de reputatie van ons corporate merk ‘Bierbrouwerij AB InBev’, daarbij word je verantwoordelijk voor:

Social Media: Mede vormgeven en uitvoeren social media plan (LinkedIn, Twitter)
Corporate communicatie: Mede-opstellen persberichten, vullen website, voorbereiden Q&As, voorbereiden externe presentaties
Interne communicatie: Mede vormgeven en uitvoeren berichten interne communicatie (ook via video)
Organiseren events: Organiseren interne en externe events, bijvoorbeeld rond de thema’s verantwoord drinken en duurzaamheid.

Wat bieden wij?
Een stageplaats bij Bierbrouwerij AB InBev houdt in dat je werkzaam bent bij de wereldwijde marktleider in de bierwereld, waarbij je voor 100% meedraait met het team Corporate Affairs. Je werkt gedurende je stage met verschillende afdelingen samen en leert onze organisatie goed kennen. Hierin staan wij zeker open voor jouw ideeën en initiatieven! Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uiteraard kun je goede coaching en begeleiding verwachten. We bieden je een leuke en uitdagende stageperiode aan waar je onderdeel bent van een informele bedrijfscultuur. Het kantoor in Breda is gevestigd op vijf minuten loopafstand vanaf het centraal station in Breda.

Wat vragen wij?
Een meewerk-of afstudeerstagiair(e) die minimaal 4 dagen meewerkt en beschikbaar is voor een periode van minimaal 4 maanden;
Iemand met passie voor bier, duurzaamheid en een positieve, actiegerichte mindset
Iemand met een passie voor communicatie en social media- die helpt onze corporate communicatie naar een nog hoger plan te tillen;
HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld een opleiding in de richting van communicatie, sustainability of een bredere commerciële opleiding.

Interesse? Neem dan contact op door je CV met motivatie te sturen naar Dionne Derksen via peopleNL.stagiaire@ab-inbev.com.
Meer informatie over Bierbrouwerij AB InBev vind je op onze website www.ab-inbev.nl

See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.