AB InBev

Stage Global Brands

Wat ga je doen?
Als Brand Management stagiair(e) ben je werkzaam op ons hoofdkantoor in Breda voor Bud en Corona. In deze stage draai je volledig mee in het marketingteam waarbij je vanaf dag één verantwoordelijk bent voor je eigen projecten en taken. Hierbij kun je denken aan het organiseren en evalueren van merkactivaties en zorgen voor merkzichtbaarheid op partnerlocaties in retail en horeca. Ook kun je pro-actief initiatieven aandragen die bijdragen aan de groei van onze global brands. Daarnaast zijn er ook administratieve taken zoals het verwerken van klantencontact, het intern uitdragen van marketingactiviteiten en het bijhouden van de (financiële) administratie. Je werkzaamheden zijn divers waarbij je het team ondersteunt en de Brand Manager assisteert in alle marketing activiteiten van A tot Z.

Wat bieden wij?
Stage lopen bij AB InBev betekent werken in een bijzondere en dynamische omgeving waarbij je echt meedraait in het marketingteam. We bieden je een leuke en uitdagende stageperiode waar je onderdeel bent van een informele bedrijfscultuur. Je krijgt de kans om relevante commerciële ervaring op te doen in de wereld van FMCG. Zo zal je de verschillende vakgebieden binnen de commerciële afdeling leren kennen, maar ben je uiteindelijk natuurlijk het meeste bezig met het marketingstuk. Je krijgt eigen marketingprojecten waarbij je je eigen kennis en ideeën in de praktijk kunt brengen. Het pand ligt op vijf minuten lopen vanaf het centraal station in Breda.

Wie/wat zoeken wij?
Iemand met of middenin een commerciële HBO of WO opleiding;
Een meewerk-of afstudeerstagiair(e) die minimaal 4 dagen meewerkt;
Een proactieve, zelfstandige en nauwkeurige werkhouding;
Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
Iemand die zorgvuldig en accuraat werkt;
Analytisch vermogen en goede Excel vaardigheden;
Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar iemand die een stapje verder zet;
Specialisatie in marketing/communicatie is een pre;
In bezit van een rijbewijs.

Interesse? Neem contact op door direct je CV en motivatie te sturen naar Dionne Derksen via peopleNL.stagiaire@ab-inbev.com.

See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.