AB InBev

Stage HR (Januari 2020)

Ben jij proactief, leergierig en lijkt het je leuk om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van HR? Dan zoekt AB InBev jou!

Afdeling People/HR
Als stagiair(e) HR ben je werkzaam op ons kantoor in Breda op de afdeling People. Hier houden wij ons onder andere bezig met selectie, coördinatie rond ziekteverzuim,
coachingsgesprekken, learning and development, reward, engagement en medewerkerstevredenheid. Je zult van dichtbij het gehele people proces doorlopen. Hier neem
je bijvoorbeeld een proactieve rol aan in het werving- en selectieproces van stagiaires voor de afdelingen in Breda, waar je van A tot Z verantwoordelijk voor bent. We staan daarbij ook zeker open voor jouw eigen ideeën en initiatieven.

Wie zoeken wij?
• Een derdejaars student die van aanpakken weet, initiatief durft te nemen en proactief is;
• Over HR kennis beschikt;
• Zelfstandig kan werken en snel opdrachten oppakt zonder uitvoerige gedetailleerde begeleiding;
• Gestructureerd werkt;
• Over goede kennis van de Engelse taal beschikt;
• En gemiddeld 40 uur per week beschikbaar is.

Wat bieden wij?
Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je een leuke stage hebt. Stage lopen bij bij AB InBev betekent werken in een bijzondere en dynamische omgeving waarin je echt meedraait op de afdeling People. We bieden je een leuke en uitdagende stageperiode waar je onderdeel bent van een informele bedrijfscultuur. Bij ons heb je de mogelijkheid om je te ontwikkelen, met daarbij de nodige ondersteuning. Daarnaast krijg je eigen taken en verantwoordelijkheden met daarbij veel vrijheid. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om aan een opdracht te werken. Je krijgt een eigen werkplek op onze afdeling People.

Over AB InBev Nederland N.V.
AB InBev Nederland N.V. is onderdeel van Anheuser-Busch InBev nv/sa, de grootste bierbrouwer ter wereld. Op de Nederlandse biermarkt is AB InBev de tweede speler. Een
challenger, die altijd op zoek is naar innovaties en verbeteringen. In Nederland zijn we vooral bekend van de merken Jupiler, Hertog Jan, BUD, Corona, Hoegaarden en Leffe. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda op een loopafstand van 5 minuten vanaf het centraal station Breda. Daarnaast hebben we twee brouwerijen, een landelijk netwerk van groothandels en distributiecentra.

INTERESSE? Neem contact op door direct je CV en motivatie te sturen naar Dionne Derksen via peoplenl.stagiaire@ab-inbev.com.
Meer informatie vind je op onze website www.ab-inbev.nl.

See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.