TATA Consultancy Services

Vacancy TATA Consultancy Services

Graduate Programma – Internationale Traineeship

TCS Nederland

Tata Consultancy Services (TCS) is een van de meest vooraanstaande IT dienstverleners ter wereld. TCS investeert voortdurend in nieuwe technologieën, processen en medewerkers om onze klanten optimaal te ondersteunen. TCS behoort met 400,000 medewerkers tot de grootste IT dienstverleners ter wereld. In Nederland groeien wij snel met inmiddels meer dan 2,500 medewerkers gericht op ondersteuning van grote internationaal opererende bedrijven in verschillende sectoren zoals banken, productie, handel en energievoorziening.

In samenwerking met onze nevenvestigingen in andere Europese landen zijn wij een graduate programma gestart met als doel recent afgestudeerde kandidaten aan ons te binden. Wij verzorgen een opleiding die tot verdere verdieping van je kennis zal zorgen en die deels in India zal plaatsvinden. Hierna ga je via TCS werken bij een van onze klanten binnen het top 20 segment van het Nederlandse bedrijfsleven.

 

Functieomschrijving:

Na je technische of bedrijfskundige opleiding kom je in dienst bij Tata Consultancy Services (TCS) en zal je samen met medestudenten uit andere Europese landen een opleiding  gaan volgen aan onze campus in India. Aansluitend werk je een periode in een van de offshore teams die onze Nederlandse klanten vanuit India ondersteunen.

Na twee maanden training en werk in India ga je verder als specialist bij een van onze grote Nederlandse klanten en krijg je volop ruimte om je verder te ontwikkelen op het gebied van technische rol (SAP, Blockchain, Cloud technologie, Internet of Things of IT security, etc.) of niet-technische functie zoals Project Management, Business Analyst, TCS biedt je hiervoor een baangarantie.

 

Wij vragen:

  • Bachelor of Master’s degree in Computer Science, STEM (Science, Technology, Engineering, Math), of Business studies;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels;
  • IT affiniteit, creativiteit en enthousiasme voor digitale transformatie;
  • Motivatie om te leren en flexibel;
  • Analytisch en oplossingsgericht;
  • Klantgerichte houding;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Genieten van multiculturele omgeving en werken in diverse teams;
  • Open om te reizen en te werken binnen Europa.

Spreekt je ons graduate programma aan en ben je geïnteresseerd in een nadere kennismaking? Onze recruitment team vertelt je natuurlijk graag meer over het programma en de carrièremogelijkheden binnen TCS Nederland. Aarzel niet om contact op te nemen met de afdeling HR of stuur een email naar netherlands.hr@tcs.com.

 

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.