WVDB Adviseurs Accountants

Werkstudent Accountancy

“Ruimte voor ontwikkeling en ontdekken waar jouw talenten liggen, dat is werken in de controlepraktijk bij WVDB Adviseurs Accountants”.

 

Voor onze controlepraktijk in Waalre en Rosmalen zijn wij op zoek naar een:

Werkstudent Accountancy

Wat ga je doen?
Als werkstudent binnen de controlepraktijk van WVDB Adviseurs Accountants ontdek je hoe mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze doen. In een relatief korte periode krijg je een duidelijk beeld van wat een accountant in de controlepraktijk precies doet, hoe de sfeer op het kantoor is én krijg jij antwoord op de vraag of jij je hier thuis voelt. De belangrijkste vaardigheden die je als accountant nodig hebt, leer je door deze simpelweg zelf in de praktijk te brengen. Wij geven je de mogelijkheid om je te oriënteren in de praktijk en te ervaren wat de voordelen van een multidisciplinaire samenwerking zijn.

 

Kortom: Wil jij de basis leggen voor een carrière als registeraccountant? Word dan werkstudent bij WVDB Adviseurs Accountants!

Waarmee daag jij ons uit?
Ambitieus | Assertief | Enthousiast

Je neemt zelf de verantwoordelijkheid in het plannen en organiseren van je werkzaamheden en levert een actieve bijdrage aan het team. Je volgt momenteel de master Accountancy of zit in het tweede jaar van de bachelor die hier toegang tot geeft zoals de bachelor Economie, Bedrijfseconomie of accountancy aan de Universiteit van Tilburg. Je bent woonachtig in het Zuiden van Nederland en je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

 

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden je een informele en professionele werkomgeving waarin wij je helpen om je talenten en vaardigheden te ontwikkelen en benutten, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Je krijgt een flexibel contract dat in onderling overleg vorm wordt gegeven. Je kan deelnemen aan ons GoodHabitz ontwikkelplatform, je ontvangt een reiskostenvergoeding en een marktconform salaris. Daarnaast word je natuurlijk uitgenodigd voor onze WVDB uitjes en borrels!

Ben jij enthousiast?
Ben jij de ondernemende werkstudent die ervaring in de praktijk op wil doen en lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Lisa Schuts, Talent Acquisitie Specialist, tel. 088 194 8073.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Neem snel een kijkje op onze bedrijfspagina op LinkedIn!

 

See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.