WVDB Adviseurs Accountants

WO Scriptiestage

‘’Persoonlijke ontwikkeling, een individuele mentor uit de praktijk en verdieping van je vakkennis, staan centraal wanneer je stage loopt in de accountancy bij WVDB.”

Ben jij Masterstudent Accountancy, Bedrijfseconomie of Controlling en op zoek naar een betaalde scriptiestage? Maak dan kennis met onze controlepraktijk in Waalre of Rosmalen!

WO Scriptiestage

 

Wat ga je doen?

Wanneer je stage loopt in de controlepraktijk van WVDB, ontdek je waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze doen. In een relatief korte periode krijg je een duidelijk beeld van wat een accountant in de controlepraktijk precies doet, hoe de sfeer op het kantoor is én krijg jij antwoord op de vraag of jij je hier thuis voelt. De belangrijkste vaardigheden die je als accountant nodig hebt, leer je door het simpelweg te doen. Wij geven je de mogelijkheid om je te oriënteren in de praktijk en door te ervaren wat de voordelen van een multidisciplinaire samenwerking zijn.

 

Je scriptiestage staat in het teken van het schrijven jouw onderzoek. Bij ons voer je zelfstandig je onderzoek uit, waarbij je het onderwerp en de onderzoeksvraag zelf bepaalt. Zo kun je direct gebruik maken van de vakkennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Met een ervaren accountant als stagebegeleider, bieden wij kennis en begeleiding om je scriptie uit te werken. Indien je het leuk vindt om mee te gaan naar de klant of andere werkzaamheden uit te voeren die in een controlepraktijk voorkomen, dan bieden wij jou die ervaring graag aan. Kortom wij bieden een afwisselende, leerzame maar vooral plezierige scriptiestage aan!

 

Waarmee daag jij ons uit?

Zelfstandig | Betrokken | Ambitieus

  • Je volgt een Master Accountancy, Bedrijfseconomie of Controlling;
  • Je hebt een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancy vak;
  • Je durft bestaande kaders los te laten om tot optimale oplossingen te komen;

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een gave stageplek binnen de controlepraktijk in Waalre of in Rosmalen;
  • Dynamische leer- en werkomgeving met informele werksfeer;
  • We helpen je verder met het ontwikkelen van jouw passie;
  • Gratis deelname aan/toegang tot GoodHabitz ons online ontwikkelplatform;
  • Na een geslaagde stageperiode blijven we graag met je in contact voor een toekomstige functie als assistent accountant!

 

Ben jij enthousiast?
Wil jij de voordelen van een multidisciplinaire samenwerking ervaren? Wil jij onze (interne) klanten verrassen en samenwerken in een enthousiast team? Aarzel dan niet en neem contact op met Lisa Schuts, Talent Acquisitie Specialist, tel. 088-194 80 73.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Neem  snel een kijkje op onze bedrijfspagina op LinkedIn!

See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.