CZ

Young Professional Data Analytics

Jouw rol

Werken bij CZ is werk met betekenis: we doen alles voor zorg die verder gaat. Voor onze klanten, de zorgsector en voor de maatschappij als geheel. Dit vraagt om collega’s die met plezier bijdragen en die samen met ons de zorg willen innoveren. CZ is een organisatie die de ambitie heeft om een excellente beleving te creëren voor al haar klanten. Met 3,7 miljoen verzekerden wordt data analytics gezien als één van de belangrijke pijlers voor het optimaliseren van de klantbeleving. CZ zoekt Young Professionals die hieraan willen bijdragen en zich willen ontwikkelen.

In het Young Professional traject dat start op 1 februari leiden we je op tot data analist terwijl je ook meteen aan de slag gaat.

Wij zijn ervan overtuigd dat klantinzichten leiden tot een betere klant beleving. Heb jij het in je om data met behulp van geavanceerde methoden en technieken te vertalen naar waardevolle inzichten? Ben je in je element als je je collega’s adviseert over wat deze inzichten voor hen betekenen en heb jij maximaal twee jaar werkervaring? Dan hopen we jou snel te spreken!

Jouw bijdrage

Je hebt als Young Professional Data Analist een sleutelrol in fact-based marketing. Je werkt graag met grote complexe datasets. Met behulp van statistische technieken maak je scherpe analyses, je vertaalt de resultaten naar waardevolle inzichten. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan je collega’s. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn:

 • Het combineren van verschillende databases aan de hand van queries om de juiste verzameling aan data te analyseren en visualiseren voor een gedegen advies;
 • Het ontwikkelen van statistische- en machine learning modellen om fact-based marketing te versterken;
 • Het samenwerken in multidisciplinaire teams voor het beste resultaat.

Je komt te werken op de Market Intelligence afdeling, een gedreven team van 6 data-analisten, 3 web-analisten en 3 marktonderzoekers. Wij zijn onderdeel van de divisie Marketing en Verkoop. Met de afdeling zijn we continu bezig data van verzekerden te vertalen naar waardevolle inzichten, waarmee we fact based gevraagd en ongevraagd advies geven en zo bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen van Marketing & Verkoop.

Test
TestTest

Jouw profiel

 • Veel ervaring? Nee niet perse, maar je hebt wel interesse in het intelligence werkveld. Je hebt een streepje voor als je bekend bent met tools als Python, SAS en R;
 • Relevante opleiding? Je hebt een relevante afgeronde WO-opleiding met statistische achtergrond;
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je hebt veel overtuigingskracht, bent nieuwsgierig en gaat graag discussies aan;
 • Je hebt een scherp analytisch vermogen en je beschikt over de juiste dosis organisatiesensitiviteit;

Ons aanbod

 • Een intensief, maar super waardevol ontwikkeltraject van 1 jaar, waarin je wordt opgeleid tot data analist;
 • Heel veel training on the job, waardoor je meteen praktijkervaring opdoet naast je opleiding. Daarnaast zijn er veel collega’s die jou verder willen helpen;
 • Een contract voor 1 jaar op basis van 34 uur in een hele vrije omgeving waarin je je eigen talent verder kunt ontwikkelen en ruimte kunt creëren voor je eigen ideeën;
 • We passen “Werken 2.0” toe, waarbij thuis en flexibel werken de normaalste zaak van de wereld is;
 • Een salaris tussen €35.000 en €50.000 incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering, met daarbij een ruime aanvulling van secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een goede werksfeer, hele goede koffie (op kantoor dan) én de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan ‘Zorg die verder gaat’.

Meer informatie

Solliciteren op deze vacature kan alleen via het online sollicitatieformulier. Gebruik hiervoor de button ‘solliciteer’. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wouter Wester, manager Market Intelligence.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.