• Dat
  • Eco
  • Fin
  • Str

Accenture

nl

Accenture is een wereldwijde organisatie die zich bezighoudt met Strategy, Consulting, Digital, Technology en Operations. Met meer dan 460.000 mensen bedienen we klanten in ruim 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden. Met een combinatie van ongeëvenaarde kennis en ervaring in alle industrieën en bedrijfsfuncties en diepgaand onderzoek naar ‘s werelds meest succesvolle bedrijven.

Begin je carrière goed en kies voor avontuur

Bij Accenture werk je aan uitdagende projecten voor grote klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder 91 van de Fortune Global 100 bedrijven, AEX bedrijven en grote overheidsinstellingen. Je ontwikkelt en implementeert concepten en strategieën. Daarmee presteren onze klanten nog beter en blijven ze flexibel genoeg om snel op nieuwe ontwikkelingen in te spelen.
Samen met collega’s vorm je een team gedurende het project, vrijwel altijd op locatie bij de klant. Zo zie je veel bedrijven van binnen. Elk project biedt nieuwe inzichten, uitdagingen en kansen voor groei. Je staat nooit alleen: ons wereldwijde netwerk en kennis staan tot je beschikking.

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.