• Acc
  • Dat
  • Eco
  • Eco
  • Fin
  • HR
  • Inf
  • Mar
  • Soc
  • Str
  • Sup

SeederdeBoer

NL

Wie zijn wij?

SeederDeBoer is een middelgroot adviesbureau gelegen aan het IJ in Amsterdam. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (o.a. de Financiële, Zorg en Publieke sector). Van ziekenhuis tot woningcorporatie en van bank tot de landelijke GGD. Dat doen we door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. Op deze manier implementeren we samen met organisaties een succesvol veranderproces.

De vraagstukken waarmee wij aan de slag gaan? Die zijn erg uiteenlopend. De rode draad hierin is echter te vinden in de volgende componenten; proces- of organisatieontwerp, finance, digitalisering of IT. Wij geloven in het werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en te investeren in onze eigen ontwikkeling. Gedurende het Consultancy Traineeship staat jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling dus continu centraal om zo het beste in jezelf naar boven te halen!

Consultancy Traineeship

Ben je net klaar met je master? Heb jij ambitie om uitdagende organisatievraagstukken aan te pakken? Ben je bereid te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons Consultancy Traineeship!

Gedurende het Consultancy Traineeship investeren we veel in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het programma heeft een looptijd van twee jaar vol uitdagende opdrachten, trainingen (persoonlijk en inhoudelijk) en nuttige feedback om over jezelf te leren en je soft en hard skills te ontwikkelen. Dit programma geeft je de beste basis voor de volgende stap in je carrière.

Zelfstandig of met collega’s werk je als Junior Consultant bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld als project- en/of managementondersteuner, business analist of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen voor de klant. Naast je werkzaamheden voor je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur. SeederDeBoer zal je coachen, begeleiden en ondersteunen tijdens je opdrachten.

We zijn op zoek naar actieve en avontuurlijke mensen. Out of the box denken is zeer welkom! SeederDeBoer is een snelgroeiend adviesbureau en de business development die hiermee gepaard gaat, wordt voor een groot deel uitgevoerd door onze eigen consultants! Over groei gesproken, naast ons reguliere Consultancy Traineeship bieden we samen met ABN AMRO ook een Consultancy Talent Program aan samen met de Kamer van Koophandel een D&I traineeship.

Hieroo

Een paar jaar geleden startte SeederDeBoer de dochteronderneming Hieroo in Amsterdam en op dit moment zijn we al actief in 6 regio’s. In het Hieroo Traineeship werk je als junior consultant in je eigen regio. Hieroo haalt jong talent binnen de regio om lokale organisaties te versterken en op te frissen. Meer weten? Kijk dan op www.hieroo.nl

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.